Naamswijziging T.P.C. de Helze, afronding renovatie en stand van zaken padelbanen

15 maart 2024


Beste leden,
 
Graag brengen we jullie op de hoogte van enkele onderwerpen.
 
Naamswijziging van T.C. de Helze naar T.P.C. de Helze
Wellicht hebben jullie de nieuwe naam al langs zien komen in de communicatie vanuit onze club. Eind februari is de statutenwijziging, zoals goedgekeurd tijdens de laatste ALV,  gepasseerd bij de notaris. In deze statutenwijziging is ook de naamswijziging meegenomen. Dat betekent dat we vanaf heden als vereniging door het leven gaan als Tennis- en Padelclub de Helze (T.P.C. de Helze).
 
Stand van zaken padelbanen
Hierbij een status-update m.b.t. het proces rondom de padelbanen. In december heeft de Bezwarencommissie de ingediende 3 bewaren tegen de aanleg van de padelbanen behandeld. Eind februari heeft de commissie uitspraak gedaan, waarbij 2 van de 3 bezwaren niet ontvankelijk werden verklaard en waarbij het wel ontvankelijke bezwaar als ongegrond werd beoordeeld. Op moment van deze uitspraak is de periode van 6 weken om hierop in beroep te kunnen gaan, ingegaan. De gemeente geeft aan dat direct na deze beroepsperiode, oftewel medio april, de aanbesteding voor de 4 padelbanen opnieuw wordt opgestart (mits er geen beroep wordt/ is aangetekend).
Dit betekent voor ons dat we toch nog even geduld moeten betrachten, waarbij we wel scherp zullen zijn op de voortgang en de concrete planning (in relatie tot de competitie en Open Helze).
 
Afronding renovatie kleedruimtes, douches en wc
Tijdens de wintermaanden is er heel hard gewerkt om onze kleedruimtes, douches en wc's te renoveren. En wat ons betreft met een heel mooi resultaat! Vanuit de leden komen ook overwegend positieve geluiden. Begin april wordt de laatste hand gelegd aan de bestickering van de wc's en kleedruimtes.
Helaas is geconstateerd dat de ketel, die al wat jaartjes oud is, het heeft begeven. Momenteel wordt er gewerkt aan de vervanging hiervan.
 
Overige onderwerpen
  • Clubagenda: in de app en op de website is de agenda met activiteiten voor het gehele jaar bijgewerkt. Er staan weer een heleboel mooie en leuke activiteiten gepland! Dus kijk er eens naar en noteer alvast de voor jou interessante activiteiten in je eigen agenda.
  • Clubkampioenschappen: in het weekend van 23 en 24 maart vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. We hopen velen van jullie op en naast de baan te zien!
  • Voorjaarscompetitie: begin april begint de voorjaarscompetitie 2024, waar weer veel leden aan mee gaan doen. Dit betekent dat het de komende maanden wel druk gaat worden qua baanbezetting.
 
Met vriendelijke groet,
 
Joris Beckers
Namens het bestuur van T.P.C. de Helze
 
 
 
 
 
 


 
 

Nieuwscategorieën